logo
Të Rejat
Rrjetet Sociale

Kontakt
 

Rreth Nesh

Kush Jemi

RAJFI Group është themeluar në 2001 dhe merret me ndëtimin e objekteve civile. RAJFI Group ka pjesë të skuadrës së saj staf të kualifikuar inxhinieresh, arkitektesh dhe punëtoresh të cilët i realizojnë të gjitha projektet në bazë të planit të përcaktuar inxhinierik dhe arkitekturor. Kompania zgjedh me kujdes vendet ku do të investojë, rrjedhojë e së cilës është pozita udhëheqëse në treg dhe klientelë të zgjedhur. RAJFI Group ka ndjekur strategjinë e fokusimit tek një grup klientësh të fuqishëm në tregun e ndertimit dhe gjithashtu të punëve civile.

Siguri0%
Efiçensë0%
Korrektësi0%

Ne kthejmë ide në vepra arti

Kompania jonë është lider në treg lidhur me ndërtimet civile dhe industriale deri në mirëmbajten e infrastrukturës së objekteve. Përmes punës sonë ne bëjmë diferencën në strategjinë e të ndërtuarit, duke qënë gjithmonë të gatshëm për të ofruar siguri, cilësi, qëndrueshmëri dhe diversitet në shërbim. Struktura jonë është e bazuar në vlerat e grupit, ku çdokush prej pjestarëve të stafit tonë të japi kontributin e tij në mënyrën më të mirë dhe më efiçente. Ndërthurrja e ekipeve bëhet në mënyrë të kujdeshme, ku në krye të secilës prej tyre qëndron një lider. Motivimi dhe fryma e bashkëpunimit bën që rezultatet tona të jenë sa më afër kërkesave që kanë ATA, klientët tanë.

478

Klientë

31

Projekte Të Përfunduara

246

Ndërtime

3

Certifikata

Certifikatat Tona

Sistem Menaxherial të shëndetit dhe sigurisë në punë

Sistem Menaxherial Të Cilësisë

Fleksibiliteti

Skuadra jonë e projektimit brenda kompanisë mundëson efikasitet të lartë në projektimin arkitekturor dhe inxhinierik, si edhe në ndjekjen nga afër të të gjitha fazave të zbatimit me të gjitha dinamikat e tyre.

Efikasitet i lartë

Ne i vlerësojmë me kujdes zgjedhjet që në fazat e hershme të projektimit, për të arritur efiçencë maksimale sipas prioriteteve të klientit.

Zgjidhjet ideale

Përvoja e gjatë e stafit tonë teknik na mundëson të ofrojmë zgjidhjet më të mira inxhinierike për ndërtesa të forta dhe të sigurta.

Dëshironi të njiheni me shërbimet tona?