logo
Të Rejat
Rrjetet Sociale

Kontakt
 

Projekte

Godinë Multifunksionale (27 Kate)

Vollga,Durrës

  • Njëzet e Shtatë(27) Kate mbi tokë
  • Nëntëmbëdhjetë(19) kate banimi
  • Tetë (8) Kate Hotel

“Godina Multifunksionale përbehet nga 27 kate të cilat 19 prej tyre janë kate banimi ndërsa 8 prej tyre Hotel”

Hotel & SPA

Durrës

  • Gjashtë (6) kate mbi tokë
  • Dy (2) kate nën tokë

“Hotel & Spa përbëhet nga 8 kate në total. Kjo godinë perfshinë Hotel,Spa,Restaurant etj.”

Kompleksi Multifunksional (Ish Parku Sportiv)

Durrës

  • Njësi shërbimi 10.000 m2
  • Rezidencë 22.000 m2
  • Dhjetë (10) Kate mbi tokë dhe Dy(2) kate nën tokë
  • Pishinë Olimpike

“Kompleksi Multifunksional ka një sipërfaqe totale prej 32.000 m2 të cilat 10.000 m2 janë njësi shërbimi dhe 22.000 m2 rezidencë”

ZHVILLIM

Misioni ynë nuk është vetëm ndërtimi por dhe zhvillimi i zonave të caktuara si në qytetin e Tiranës ashtu dhe në zonat bregdetare, (troje apo parcela).
RAJFI Group, pas finalizimit të marrëveshjes nis punën me dizenjimin e disa projekteve paraprake për zhvillimin e zonës dhe objektit që do të ndërtohet.
Çdo projekt zhvillues ideohet në përshtatje me studimin urbanistik dhe kriteret urbane të zonës.
Analizimi dhe vlerësimi i projekt-ideve realizohet nga një komision ekspertësh që garantojnë zgjidhjen më të mirë për zhvillimin urban.

Projekte Të Përfunduara

Dëshironi të na kontaktoni për më shumë informacione?