logo
Të Rejat
Rrjetet Sociale

Kontakt

RRETH NESH

RAJFI Group është themeluar në 2001 dhe merret me ndëtimin e objekteve civile. RAJFI Group ka pjesë të skuadrës së saj staf të kualifikuar inxhinieresh, arkitektesh dhe punëtoresh të cilët i realizojnë të gjitha projektet në bazë të planit të përcaktuar inxhinierik dhe arkitekturor. Kompania zgjedh me kujdes vendet ku do të investojë, rrjedhojë e së cilës është pozita udhëheqëse në treg dhe klientelë të zgjedhur. RAJFI Group ka ndjekur strategjinë e fokusimit tek një grup klientësh të fuqishëm në tregun e ndertimit dhe gjithashtu të punëve civile.

Godinë Multifunksionale (27 Kate)

Vollga,Durrës

  • Njëzet e Shtatë(27) Kate mbi tokë
  • Nëntëmbëdhjetë(19) kate banimë
  • Tetë (8) Kate Hotel

“Godina Multifunksionale përbehet nga 27 kate të cilat 19 prej tyre janë kate banimi ndërsa 8 prej tyre Hotel”

Hotel & SPA

Durrës

  • Gjashtë (6) kate mbi tokë
  • Dy (2) kate nën tokë

“Hotel & Spa përbëhet nga 8 kate në total. Kjo godinë perfshinë Hotel,Spa,Restaurant etj.”

Kompleksi Multifunksional (Ish Parku Sportiv)

Durrës

  • Njësi shërbimi 10.000 m2
  • Rezidencë 22.000 m2
  • Dhjetë (10) Kate mbi tokë dhe Dy(2) kate nën tokë
  • Pishinë Olimpike

“Kompleksi Multifunksional ka një sipërfaqe totale prej 32.000 m2 të cilat 10.000 m2 janë njësi shërbimi dhe 22.000 m2 rezidencë”

EKSPERTIZA JONË

Gjithçka nis prej projektimit, ndaj e konsiderojmë si një ndër fazat më të rëndësishme. Teknologjia, inovacioni, eksperienca dhe serioziteti janë arsyet që klientët tanë vazhdojnë të na besojnë dhe të investojnë në vizionin tonë. Portofoli ynë karakterizohet nga projekte të të gjitha përmasave, niveleve dhe funksioneve, duke filluar prej rinovimeve të ndërlikuara interiere deri në ndërtimet më komplekse. Vëmendje e posaçme në objektet tona u kushtohet detajeve dhe janë pikërisht ato, që përveç të tjerave, përbëjnë diferencën dhe transmetojnë vlerat e ndertimeve tona.

478

Klientë

31

Projekte Të Përfunduara

246

Ndërtime

3

Certifikata

Disa nga shërbimet tona

KONSTRUKSION

ARKITEKTURË

DIZAJN

MENAXHIM PROJEKTI

PORTOFOL INVESTIMESH

SUPORT TEKNIK

Dëshironi të dini më shumë rreth shërbimeve të Rajfi Group?

Informacione mbi ndërtimet

Projekte Të Përfunduara

Dëshironi të na kontaktoni për më shumë informacione?